Dressuurlessen

Heb je een eigen paard en wil je beter leren paard rijden of wil je de communicatie met je paard verbeteren, kom dan naar ons dressuurcentrum voor dressuurlessen. Of je nu je communicatie met je paard wilt verbeteren om op wedstrijden beter te presteren of om op een veiligere manier buiten te rijden Sipke van der Hoop kan je daarbij helpen.

De kennis geeft Sipke graag door aan zijn leerlingen
Sipke verzorgt op dressuurcentrum het Hugenotenhof de dressuurlessen. Hij heeft verschillende paarden naar de Z dressuur gereden. Zelf rijdt hij op dit moment tot en met de klasse ZZ licht dressuur wedstrijden op verschillende paarden. Jarenlang is hij maandelijks bijgeschoold door Nicole Werner de trainster en coach van Edward Gal. Sinds januari 2013 heeft Sipke les van Annemieke Vincourt – Krom. Hij rijdt dan ook bijna wekelijks naar Veeningen met zijn paard om van Annemieke de fijne kneepjes van het paardrijden te leren. De kennis die hij in de loop van de jaren vergaard heeft geeft hij graag door aan zijn leerlingen.

In overleg is veel mogelijk
Je kunt wekelijks een les afspreken maar ook minder frequent of alleen op afspraak, veel is mogelijk. Een uur privéles van Sipke op dressuurcentrum het Hugenotenhof kost 30,00 euro, een half uur kost 17,50 euro. De instructie wordt gegeven via een in-ear systeem. Via een oortje kun je luid en duidelijk wat er gezegd wordt verstaan en mis je niets van de aanwijzingen. De meeste dressuurlessen worden gegeven op dressuurcentrum het Hugenotenhof. Alleen in uitzonderingsgevallen na overleg geeft Sipke op locatie les. Al heel wat leerlingen heeft Sipke naar een hoger plan geholpen.

Proefles
Wil jij ook begeleid worden door Sipke of wil je eens een proefles, dan kun je via het formulier hiernaast contact zoeken en je vraag en of wens kenbaar maken. Natuurlijk kun je Sipke ook rechtstreeks bellen via nummer 06 5 11 5 77 21.

Natuurlijk mag je ook gewoon eens vrijblijvend langs komen om informatie in te winnen.

Graag tot ziens!

Contact