Paardrijlessen

Op ons dressuurcentrum kun je leren paard rijden. Wij bieden op kleine schaal paardrijlessen aan op alle niveaus. Dus het maakt niet uit, of je nog nooit op een paard hebt gereden, of je hebt al veel ervaring. Bij ons ben je op het juiste adres!

Veiligheid staat bij ons voorop
Niet alleen voor de paarden maar ook voor de ruiters en amazones. We bieden individuele paardrijlessen aan om zo de kwaliteit van de les hoog te houden. Natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur die ook zelf nog elke dag in het zadel zit om zijn vaardigheden en kennis op peil te houden. Als je meer ervaring hebt kun je ook zelf opzadelen en passen we het niveau van de les aan zodat je elke keer zo veel mogelijk leert.

In overleg is veel mogelijk
Je kunt elke week een les nemen, maar het is ook mogelijk om vaker te lessen of minder vaak. In overleg is veel mogelijk. Je kunt altijd eens vrijblijvend komen kijken naar een les. We kunnen je dan ook de stallen en de paarden later zien en bespreken dan je wensen en de mogelijkheden.

Via het contact formulier hiernaast kun je een afspraak maken voor een bezoekje aan onze stal of voor een proefles. Je kunt ook bellen voor een afspraak, onze telefoonnummers kun je op de contactpagina vinden.

Graag tot ziens!

Contact