Ponyrijlessen

Op ons dressuurcentrum kun je leren pony rijden. Wij bieden ponyrijlessen aan op alle niveaus. Dus het maakt niet uit, of je nog nooit op een pony hebt gereden, of je hebt al veel ervaring. Bij ons ben je op het juiste adres!

Gezond, vrolijk, fris en fit!
Onze pony’s waar wij de ponyrijlessen mee geven zijn gezond, vrolijk, fris en fit. Ze hebben er zin in om jou de beginselen van het pony rijden te leren of je verder bij te scholen. Wel alles op een verantwoorde en veilige manier van werken. Veiligheid staat bij ons voorop. Niet alleen voor de pony’s maar ook voor de ruiters en amazones.

Kwaliteit van de les
Voor de beginners hebben we individuele ponyrijlessen totdat je zelfstandig kunt stappen, draven en galopperen met je pony. Daarna kun je in een groep rijden. De groepen tijdens de ponyrijles zijn bij ons nooit groter dan 4 Pony’s zodat we de kwaliteit van de les hoog kunnen houden. Natuurlijk onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur die ook zelf elke dag in het zadel zit en dus zijn vaardigheden op peil houdt.

Als je meer ervaring hebt kun je ook zelf opzadelen en passen we het niveau van de ponyrijles aan zodat je elke keer iets leert.

In overleg is veel mogelijk
Je kunt elke week een ponyrijles nemen, maar het is ook mogelijk om vaker te lessen of minder vaak. In overleg is veel mogelijk. Je kunt altijd eens vrijblijvend komen kijken naar een les. We kunnen je dan ook de stallen en de pony’s later zien en bespreken dan je wensen en de mogelijkheden.

Via het contactformulier hiernaast kun je een afspraak maken voor een bezoekje aan onze stal of een proefles. Je kunt ook bellen voor een afspraak, onze telefoonnummers kun je op de contactpagina vinden.

Graag tot ziens!

Contact